top of page

Zelfverzekerd & effectief bij al je cliënten

Herken je dit?

Herken je dit?

Als basispsycholoog ben je het kloppende hart van je organisatie. Jij bent degene die het grootste deel van de behandelingen uitvoert en zit vaak tegenover cliënten met forse klachten. Tegelijkertijd ben je ook degene met de minste ervaring en opleiding. 

 

Dus doe je je werk vol passie en inzet. Je ziet de hele dag cliënten, en werkt nog wat langer door om alle administratie klaar te hebben. Je schoolt je bij, stapelt de ene opleiding na de andere in de strijd met de rest van de basispsychologen voor die felbegeerde opleidingsplek. 

En plotseling voel je je moe en onzeker. Je moppert over die stomme cliënten terwijl je daar vroeger juist de uitdaging in zag. Het lukt je maar niet om de sessies op tijd te stoppen of tegen je cliënt te zeggen dat het maximale resultaat behaald is. Je hebt sowieso het idee veel te weinig te bereiken en je twijfelt of je wel door wilt gaan in dit vak.

Herkenbaar? Voor mij wel! Ik ben in het begin van mijn carrière zelf ook tegen deze gevoelens aangelopen. En ik heb lang geworsteld om hier beter mee om te kunnen gaan. Uiteindelijk heb ik geleerd dat de oplossing niet ligt in het doen van nog een nieuwe opleiding. Of om nog harder te werken. Ik kreeg pas weer echt plezier in mijn werk toen ik aandacht kon geven aan mijn persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Om jou niet net zo lang met deze gevoelens rond te laten lopen heb ik Krachtige Patronen ontwikkeld. Wat deze cursussen uniek maakt is dat jij als mens centraal staat. Welke emoties ervaar jij in het contact met je cliënten, welke zijn helpend en waar loop je op leeg? Hoe kun jij je eigen gevoelens beter hanteren?

 

Want wanneer jij beter met je eigen emoties overweg kunt word je die betere behandelaar en heb jij weer plezier in je werk.​

Krachtige Patronen gaat je echt helpen!

Hoe ga ik je helpen?

 Veel van wat we doen wordt bepaald door oude gewoontes en patronen. Deze zijn vaak al vroeg in ons leven ontstaan. Vaak zijn deze patronen helpend, maar soms zijn het eigenlijk oude verdedigingsmechanismen en staan ze ons in de weg om effectief en authentiek in je behandeling te kunnen zijn. Hoe meer spanning een situatie oproept hoe eerder je geneigd zult zijn om vanuit je oude patronen te reageren.

​Zeker in het contact met je cliënten spelen oude patronen vaak op. Het werken in de GGZ is leuk en uitdagend, maar stelt je als mens voortdurend voor de uitdaging om buiten je comfortzone te werken. Er is geen ander vakgebied waar je eigen emoties zo belangrijk onderdeel van je werk vormen. En dus is het heel begrijpelijk dat oude patronen je dan ook regelmatig in de weg kunnen zitten.

Krachtige Patronen helpt je deze gewoontes te herkennen, te begrijpen en op emotioneel niveau te voelen waar deze niet helpende patronen vandaan komen en deze te veranderen in Krachtige Patronen

Je voelt je krachtig en authentiek.

Krachtige Patronen heeft drie verschillende cursussen. Vind degene die bij jou past!

Krachtige patronen in één dag

In deze cursus gaan we met optimale focus aan de slag. Aan de hand van een concrete situatie leer je in één dag vanuit Krachtige patronen te gaan werken. Je zult vanaf nu echt anders met deze situatie om kunnen gaan.

Krachtige Patronen de driedaagse

In een vier maanden tijd komen we zes keer bij elkaar. We wisselen daarbij fysieke dagen met intervisiemomenten af.

Elke keer staan jouw oude niet werkende patronen centraal en leer je om deze om te zetten in Krachtige Patronen.

Krachtige Patronen 
leertherapie

Ben je in opleiding en op zoek naar een geschikte leertherapie? Met Krachtige Patronen vindt je het midden tussen focus op je werk en je eigen persoonlijke ontwikkeling. 

De komende startdata zijn:

Krachtige patronen in één dag: 12 november 2021

Krachtige Patronen de driedaagse: 
 

Volg mij

Wil je op hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Krachtige Patronen

 

Ik ben Tim Ruitenga en post regelmatig interviews, testimonials en updates. Zo blijf je op de hoogte van de ervaringen van andere basispsychologen, zie je hoe oude rotten terug kijken op deze fase van hun carrière en we laten deelnemers aan Krachtige Patronen aan het woord.  

Mis dus niets en like en volg ons op Linkedin en Youtube en meld je hieronder aan wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden van de start van de eerstvolgende cursussen! 

En wanneer je je nu aanmeldt krijg je €50 korting op je eerste boeking!

Hou me op de hoogte
bottom of page