top of page

Incompany

 

Nu ook mogelijk voor organisaties buiten de GGZ!

 

Vind je het niet vreemd hoeveel tijd we besteden aan het trainen van onze werknemers op hun vakinhoudelijke vaardigheden en hoe weinig tijd we hebben voor hun emotionele en interpersoonlijke vaardigheden? Terwijl we ook allemaal weten dat het werken met mensen veel van ons vraagt. Of je nu in de GGZ werkt, voor de klas staat, leidinggevende bent, in de zorg of in de kinderopvang werkt, alles valt of staat met jouw vaardigheden om je eigen emoties te hanteren.

 

Krachtige patronen biedt iedereen die met mensen werkt de uitgelezen kans om dit te verbeteren! We gaan aan de slag vanuit een handzaam en praktisch model en duiken tegelijkertijd de diepte in om juist de onderliggende patronen aan te pakken. We werken in kleine groepen waarin iedereen veel van elkaar kan leren en die ook een veilige omgeving bieden om de verandering nu echt te gaan maken.

 

Dus, komen jouw werknemers ook zo moe thuis? Ontstaan er voortdurend conflicten met bepaalde type collega's? Lijkt hun potentie niet uit de verf te komen doordat ze vast zitten in oude, niet-werkende patronen? Krachtige Patronen helpt ze echt verder! Ze zullen steviger in hun schoenen komen te staan, meer plezier in hun werk hebben. De kans op uitval neemt af en de klanttevredenheid neemt juist toe. Een win-win-win situatie.

Wil je Krachtige Patronen ook voor jouw werknemers aanbieden? Bel me dan voor de mogelijkheden en scherpe tarieven!

Ik ben te bereiken op 06-28719911

bottom of page