top of page

Over Mij

Hoi, ik ben Tim Ruitenga psychotherapeut en eigenaar van Krachtige PatronenSinds 2005 ben ik werkzaam in de GGZ en heb daar met veel verschillende doelgroepen gewerkt.

Met Krachtige Patronen kan ik verschillende dingen die voor mij belangrijk zijn combineren. Ik heb me altijd sterk gemaakt voor een gezonde positie en ondersteuning voor de behandelaren in de GGZ, een groep op het gebied hun persoonlijke ontwikkeling tekort gedaan wordt. Daarnaast zie ik dat we veel van onze kennis en vaardigheden in de GGZ inzetten voor onze patiënten, maar lijken te vergeten voor onszelf. Terwijl onszelf juist op het gebied van emoties en patronen zouden moeten blijven scholen om ons werk goed te kunnen blijven doen. Dit wil ik anders gaan doen.       

Ik werk nauw samen met verschillende andere professionals. Wat hierin voor mij belangrijk is dat ze allemaal jarenlange ervaring hebben in de GGZ en daarnaast ook gepokt en gemazeld zijn om patronen op te sporen en te helpen veranderen. 

Zie je het zitten om samen met mij aan de slag te gaan en echt effectief en zelfverzekerd tegenover je cliënten te kunnen gaan zitten? 

bottom of page